Blog de cafea

De la culegători și cultivatori la baristi și prăjitori. Femeile sunt implicate în toate etapele lanțului de aprovizionare cu cafea. Rolul lor este indispensabil, dar se confruntă în continuare cu provocări și inegalități care le împiedică potențialul, bunăstarea și dezvoltarea. Care sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă femeile în industria cafelei? Și cum încercăm noi cei de la La Bohème Café să sprijinim aceste eroine ale cafelei?

La La Bohème Café, avem criterii stricte pentru selectarea partenerilor. Iar ferma La Bolsa este cel mai bun exemplu în acest sens. Drumurile noastre s-au încrucișat în 2014, când Charles l-a întâlnit pentru prima dată pe actualul proprietar, Renardo Ovalle Vides. Tradiția de familie, calitatea excepțională, respectul pentru natură și o comunitate puternică au fost tocmai aspectele pentru care am început colaborarea. Ce face această fermă unică? Și prin ce a trebuit treacă QC-ul nostru Jake pentru a ajunge acolo?
Prima noastră întâlnire cu fermierul Linarco a avut loc în timpul călătoriei noastre în Columbia. Am călătorit regulat în străinătate pentru a alege cafeaua direct de unde provine, iar Columbia ne-a fermecat absolut. Combinațiile pe care cafeaua columbiană le creează într-o ceașcă sunt pur și simplu unice.

Căutare

Cele mai bune sugestii