Cum a fost creată La Bohème

„Totul a început în urmă cu 17 ani, când mi-am dat seama în timpul ritualului meu zilnic de cafea de dimineață că standardul mondial de calitate a cafelei era de fapt teribil de slab. Având în vedere pasiunea mea adânc înrădăcinată pentru cafea și dragostea pentru călătorii, aproape imediat am decis să pornesc într-o călătorie în căutarea unei cafele mai bune.

După ani petrecuți călătorind la originile cafelei, din Africa până în America Centrală și de Sud, am înțeles rapid ce alcătuiește calitatea cafelei, cum funcționează sistemul și cum diferă de la origine la origine și cum eforturile mele de prăjitor de cafea în Republica Cehă pot contribui semnificativ la condițiile de viață ale fermierilor, comunitățile lor și mediul în care se află ferma lor. Și așa au început criteriile mele de a construi relații sociale responsabile, caritabile și durabile pe termen lung cu cultivatorii de cafea care sunt dedicați ceea ce eu numesc „cafea excelentă”.

De aceea sunt atât de norocos să vă pot oferi una dintre cele mai bune cafele din lume. Această fericire poate fi atribuită doar devotamentului și pasiunii fermierilor noștri parteneri, a echipei mele uimitoare de guru ai cafelei din Republica Cehă și a dumneavoastră, clienții noștri, care împărtășiți pasiunea noastră pentru cea mai înaltă calitate de cafea durabilă. Împreună, nu numai că ne bucurăm de ceea ce iubim și de ceea ce ne face ziua mai plăcută, dar cu fiecare înghițitură ne putem bucura și de cunoștințele că lucrăm pentru a îmbunătăți standardele de viață ale fermierilor și mediul în care trăiesc.”

?

Comerțul direct

La Bohème se angajează să asigure integritatea întregului lanț de cultivare și procesare a cafelei, plătind prețuri premium direct fermierilor. În acest fel, ne putem asigura că fermierii sunt răsplătiți în mod corect pentru munca lor grea și efortul pe care l-au depus în creștere. Credem că legătura directă dintre noi și producătorii de cafea creează un gust unic în fiecare ceașcă, permițând clienților noștri să exploreze poveștile de cafea de la boabe la cafea unică.

?

Prăjirea și controlul calității

Avem la dispoziție o combinație grozavă de opțiuni tehnologice, ceea ce ne permite să obținem flexibilitate maximă în crearea de arome de neuitat. Cafeaua noastră trece printr-un proces meticulos în care boabele prăjite sunt verificate folosind o metodă în două etape pentru a asigura nivelul optim de prăjire. Abia atunci această cafea este ambalată și livrată direct la masa ta. Astfel putem garanta că cafeaua va avea un gust plin și echilibrat în fiecare ceașcă.

Cupa Excelenței

Charles Fleer, fondatorul La Bohème Café, este implicat activ în calitate de membru al juriului în competițiile de cafea organizate de fermieri, organizații naționale din țările de origine și alte asociații de cafea. Participarea sa la aceste competiții servește la crearea și consolidarea relațiilor directe de afaceri între fermieri și prăjitori. Charles contribuie activ la construirea unei rețele comerciale directe în care fermierii au posibilitatea de a-și prezenta cafeaua și de a stabili cooperarea cu prăjitorii. Acest lucru le permite producătorilor de cafea să obțină feedback important și oportunitatea de a-și îmbunătăți procesele de producție, ceea ce duce la o calitate mai bună a cafelei.

Căutare