Oala cu vid are o senzație ușor industrială și poate crea o experiență complet magică atunci când faceți cafeaua acasă. nu crezi? Încearcă! 😉
Veți avea nevoie de:
- Oală cu vid
- 6 grame de cafea pentru fiecare 100 ml de volum Vacuum Pot
- 95°C apă caldă.
- Sursa de caldura (arzator cu alcool, arzator pe gaz)
- Turnați apă fierbinte în balonul inferior al vasului cu vid și puneți-l peste o sursă de căldură.
- Instalați recipientul superior al filtrului. Așteptați până când aproape toată apa a crescut în recipientul superior. Apoi reduceți sursa de căldură la minim.
- Se amestecă cafeaua măcinată în apa din recipientul superior. Așteptați aproximativ un minut.
- Îndepărtați complet sursa de căldură și așteptați până când vidul rezultat aspiră băutura rezultată prin filtru înapoi în balonul inferior.
- Scoateți cu grijă recipientul de sus și serviți!
Tot ce aveți nevoie pentru a pregăti o oală cu vid poate fi găsit aici . Nu uita de cafeaua de calitate.
Alte retete pentru prepararea cafelei acasa gasiti aici .
Lăsați un comentariu (toate câmpurile sunt obligatorii)