Lămâia, puterea galbenă a vitaminei C
Lămâia este cunoscută pentru gustul său acid și aroma răcoritoare, care luminează orice băutură, de la ceaiuri la băuturi amestecate. Aciditatea sa confera ceaiurilor o nota picanta si ne trezeste simturile. Vitamina C ne susține imunitatea și ne oferă energia de care avem nevoie pentru a ne descurca toate planurile de vacanță.
Portocală, parfumul dulce al celor îndepărtate
Portocala aduce ceaiurilor o dispoziție dulce și caldă care te va transporta pe tărâmuri cu parfumul florilor de portocal. Coaja de portocala adauga aroma si intensitate ceaiurilor, in timp ce florile adauga un parfum delicat. Ca și lămâia, portocala conține vitamina C și alți antioxidanți care ne protejează sănătatea.
Grapefruit, armonie de amărăciune și dulceață
Grapefruitul vine cu o combinație unică de note amare și dulci. Paleta sa de arome răcoritoare adaugă complexitate și împrospătare ceaiurilor. Grapefruitul este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a sprijini digestia și metabolismul, făcând din ceaiul de grapefruit un companion excelent după masă.