Începutul verii este simbolizat de căldură, excursii în natură, vacanțe și grătare de vară. Deși mulți dintre noi nu își permit să renunțe la ceașca noastră preferată de ceai, vara fierbinte este ocazia perfectă pentru un ceai cu gheață răcoritor. Pregătirea ceaiului cu gheață nu trebuie să fie deloc complicată, iar cu sfaturile noastre, puteți pregăti ușor și rapid o cană răcoritoare cu băutura care vă va oferi o răcoare asemănătoare ceaiului pe tot parcursul zilei. Tot ce aveți nevoie este un amestec de ceai cu gheață, apă și gheață.

Dacă ești în căutarea inspirației pentru un cocktail original pentru grătarul tău de vară, poți încerca sfatul nostru pentru un Mojito cu ceai verde.

Leşierea tradiţională

Puteți face ceai cu gheață din orice tip de ceai la alegere. Preferatele noastre includ amestecurile de ceai cu gheață , care vin în pungi suficient de mari pentru a face o carafă de doi litri.ceai.

Procedura este simplă, doar lăsați ceaiul să se infuzeze în apă fierbinte, apoi adăugați apă rece și gheață. Avem o gamă largă de arome care includ fructe de vară precum mango tropical , piersici , precum și ceai verde și negru pentru iubitorii de arome clasice. Fiecare poate alege ceea ce îi place cel mai mult. Dacă ești în căutarea răcorării după o zi grea de muncă, poți încerca combinația de pepene verde și mentă, care te va pune imediat în starea de vară.

Nu există limite pentru imaginația ta, poți adăuga fructe de vară sau o felie de lămâie ca decor.

Cold Brew

Dacă aveți experiență în prepararea cafelei Cold Brew, cu siguranță știți despre ce vorbim. Mulți oameni preferă această metodă de preparare deoarece, fără utilizarea căldurii, se extrag mai puțini taninuri și rezultatul este o aromă mai blândă a ceaiului.

Prepararea folosind metoda Cold Brew este foarte simplă. Pur și simplu puneți o pungă de amestec de ceai cu gheață într-o carafă cu apă rece și lăsați-o să stea la frigider timp de 6-12 ore. Cu cât lăsați mai mult extractul de ceai, cu atât veți obține aroma mai intensă. Dacă doriți să creați un concentrat, trebuie să folosiți doar jumătate din cantitatea de apă. Puteți păstra concentratul preparat în acest fel într-un recipient mai mic în frigider și îl puteți folosi pentru a face o porție de ceai cu gheață, după cum este necesar.

Pentru a vă păstra ceaiul cu gheață proaspăt, asigurați-vă că carafa are un capac pentru a preveni transferul altor mirosuri din frigider în ceai. Carafa Kinto Luce este instrumentul ideal pentru prepararea și păstrarea ceaiului cu gheață cu filtru încorporat.

Tu Te prepari

Ești iubitor de ceai negru, ceai verde sau preferi ceaiul de fructe? Oricare ar fi metoda ta preferată de preparare sau aroma preferată, sărbătorește începutul verii cu un pahar rece de ceai cu gheață în mână.

Vremea caldă este perfectă pentru un cocktail după-amiaza, cum ar fi rețeta noastră Mojito cu ceai verde!

CUMPĂRA

Căutare