Dacă aveți experiență în prepararea cafelei Cold Brew, cu siguranță știți despre ce vorbim. Mulți oameni preferă această metodă de preparare deoarece, fără utilizarea căldurii, se extrag mai puțini taninuri și rezultatul este o aromă mai blândă a ceaiului.
Prepararea folosind metoda Cold Brew este foarte simplă. Pur și simplu puneți o pungă de amestec de ceai cu gheață într-o carafă cu apă rece și lăsați-o să stea la frigider timp de 6-12 ore. Cu cât lăsați mai mult extractul de ceai, cu atât veți obține aroma mai intensă. Dacă doriți să creați un concentrat, trebuie să folosiți doar jumătate din cantitatea de apă. Puteți păstra concentratul preparat în acest fel într-un recipient mai mic în frigider și îl puteți folosi pentru a face o porție de ceai cu gheață, după cum este necesar.
Pentru a vă păstra ceaiul cu gheață proaspăt, asigurați-vă că carafa are un capac pentru a preveni transferul altor mirosuri din frigider în ceai. Carafa Kinto Luce este instrumentul ideal pentru prepararea și păstrarea ceaiului cu gheață cu filtru încorporat.