Animați-vă vara indiană cu această variație vibrantă a clasicului Cosmopolitan, folosind ceaiul nostru preferat de toamnă cu afine. Am luat ceaiul nostru popular și l-am transformat într-un cocktail care vă va aduce în starea potrivită de toamnă.

Cranberry Autumn Cosmopolitan

8 portii

Materii prime:

475 ml vodcă

1 ½ cană apă

2 plicuri de ceai Cranberry Autumn

120 ml triplu sec

30 ml suc proaspăt de lămâie

Gheaţă

Merisoare

Sclipici roșii


Preparare:

  1. Începeți prin a pregăti ceaiul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și lăsați-l să se răcească la frigider.
  2. Pune paharul în congelator timp de 5 minute sau umple-l cu gheață și apă rece pentru a se răci bine.
  3. Într-un shaker de cocktail, amestecați vodca, ceaiul de afine răcit, sucul de lămâie, triple sec și gheața. Agitați amestecul până când toate ingredientele sunt bine combinate.
  4. Turnați cocktailul într-un pahar răcit, adăugați sclipici comestibile și amestecați ușor cu un pahar.
  5. Ornează marginea paharului cu o felie mică de lămâie ondulată și merișoare proaspete.


Așa pregătești un Cosmopolitan de afine uimitor!

Căutare