NumeVine din hindi și înseamnă pur și simplu ceai . Acest cuvânt își are originea în cuvântul chinezesc cha , care poate fi tradus ca ceai. Masala chai se traduce literalmente prin ceai condimentat , iar acest nume a devenit sinonim cu chai , o băutură care este preparată cu lapte, zahăr și condimente. Rețetele pentru masala chai variază în funcție de regiune și de preferințele individuale. Masala chai tradițional este ceai negru îmbogățit cu scorțișoară, cuișoare, cardamom, nucșoară, ghimbir și piper negru. Când oamenii spun chai, în majoritatea cazurilor se referă la masala chai . Este bine să rețineți că a spune ceai chai este de fapt o repetare inutilă, așa că este mai bine să folosiți termenul chai sau masala chai .
În India, chai este practic băutura națională, iar majoritatea locuitorilor consumă trei până la patru căni de ea pe zi, de dimineața până seara. Chaiwalas, care înseamnă „băutori de ceai”, sunt comune în India și pot fi găsite peste tot. Ei pregătesc, vând și servesc ceai la standuri de colț și magazine mici. În India, chai este preparat în mod tradițional folosind ingrediente proaspete.
Oferta noastră de șezuri de la Harney and Sons include o varietate de soiuri pe care să le încercați. Fiecare are propria sa compoziție unică și caracteristici de aromă care pot satisface chiar și cel mai mare cunoscător de chai.amant.