Prelucrarea cafelei începe când cireșele de cafea sunt culese și se termină în instalația noastră de prăjire. Fiecare modificare mică în întregul proces poate afecta gustul rezultat al cafelei. Depinde și de fermierul specific care a cultivat-o și diferă în funcție de țara din care provine. Este influențată de ploaie, umiditate, soare... Mulțumită tuturor, cafelele noastre sunt pline de varietate și putem experimenta cu ele. Credem că putem găsi cafea pentru fiecare pe gustul său.
Etapele individuale ale procesării cafelei includ în principal:
- timpul dintre culesul cireșelor de cafea
- îndepărtarea cireșelor din semințe (așa-numita pulping)
- gradul în care cireșea este îndepărtată din semințe (există grade diferite între miere și metodele naturale)
- timpul și tipul de fermentație
- tipul și temperatura de uscare
- timpul și condițiile de maturitate a pergaminei (coaja)
- decojirea Pergaminei și sortarea ulterioară a cafelei verde
Având în vedere cât de sensibil este fiecare pas, prezența noastră în ferme este extrem de importantă pentru noi. Dorim să facem parte din întregul proces și să asigurăm calitatea 100% a cafelei noastre.
Bun venit în lumea cafelei!
Lăsați un comentariu (toate câmpurile sunt obligatorii)